Ahad

PRODUK 4LIFE TRANSFER FACTOR

BERKENALAN DENGAN BARANGAN 4LIFE
[SEMUA PENGAMBILAN MAKANAN TAMBAHAN INI DIAMBIL KETIKA PERUT KOSONG –
½ JAM SEBELUM MAKAN]

* Jika rasa mengantuk,pening-pening,badan rasa sakit,selalu nak buang air besar,sembelit dll – semuanya tanda tindakbalas biasa dan jangan bimbang kerana ianya sementara.Ini juga sebagai tanda TF telah beroperasi menyerang dan merawat penyakit.Bermakna ianya sesuai dengan tubuh anda.1. TF ADVANCE

-merupakan makanan asas bagi semua penyakit. Jika sakit tidak kronik memadai ambil advance 2 biji pagi dan 2 biji malam.
-Migrain – 2 biji pagi dan 2 biji malam.Tambah dos hingga 5 biji bila terlalu sakit. Lagi sakit lagi tambah dos & makan tidak perlu ikut time. Insyallah hari ke 4 akan rasa lega hingga seterusnya.
-Senggugut – 2 biji pagi dan 2 biji malam.Tambah dos jika makin sakit.
-Semua jenis sakit kulit – 2 biji pg dan 2 biji malam.Tambah dos hingga 5 biji jika makin gatal/sakit sapu kulit dengan Ennummi.
-Kencing manis biasa – 2 biji pagi & 2 biji malam – habis sebotol ambil Advance 2 pagi & 2 malam + Glucoach / plus 2 pagi & 2 malam (jika kencing manis yg berat / luka, tabur dengan Advance pada tempat luka)
-Batuk, sakit dalam perut, lemah tenaga batin – 2 biji pagi & biji malam.
-Demam campak – 2 – 3 biji pagi dan malam. Sapu tempat kena campak dengan renewall. Demam akan cepat baik dan tiada parut.
-Sakit lutut, sakit bahu & sakit belakang – 2 biji advance + 2 cup riovida pagi & 2 biji advance + 2 cup riovida malam.
-Deman denggi, hilang deria bau – 3-4 biji pagi & malam.
-Resdung,alahan,sakit gigi dan gusi,letih lesu - 2 biji pagi & 2 biji malam.
-Nak anak/tambah anak – suami dan isteri makan 2 biji pagi & 2 biji malam.
-Gastrik - 2 biji pagi & 2 biji malam.
-Dan lain-lain penyakit,insyallah.

#Semua penyakit dimulakan dengan pengambilan. 2 biji pagi & 2 biji malam. Jika bertambah sakit tambah hingga 7 biji pada masa sakit dan makan 3 – 4 kali sehari terutama waktu yang sangat sakit. Dengan cara ini mempersingkatkan masa sakit. Penambahan dos tidak memudaratkan kesihatan kerana ia makanan kesihatan dan bukan ubat seperti yang disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.2. TF PLUS (plus)

-pengambilan bagi yang sakit teruk atau penyakit kronik.
-KEMALANGAN TERUK – ambil plus 5 biji pagi dan 5 biji malam + advance 5 biji pagi dan 5 biji malam. Sangat cepat hilangkan rasa sakit dan lebam.
-Lumpuh / nyanyuk / mudah lupa – 3 biji pagi dan 3 biji malam + advance 2 biji pagi dan 2 biji malam.
-Haid tidak teratur / istihadah / susah dapat anak – 2 biji pagi & 2 biji malam plus + 2 biji pagi & 2 biji malam advance.
-KANSER - ambil plus 2 biji, 3 kali sehari + advance3 biji 3 kali sehari
-HIV/ AIDS - ambil plus 2 biji 3 kali sehari + advance 3 biji 3 kali sehari

3. CHEWABLE

-Untuk kanak2 / remaja.
-Demam biasa, demam cengkering, tidak selera makan, kanak2 terlalu aktif, sawan, selsema, sakit gigi, senggugut, migrain, mengelakkan jangkitan penyakit di Tadika, Taman asuhan kanak2 dan di sekolah – hanya kunyah 2-3 biji pagi dan malam.
-Untuk sakit kronik – seperti talasemia, leukimia, lambat berjalan, lemah kaki, lambat bercakap, murung, pendiam, malas dll – Cuma kunyah 3 biji pagi, 3 biji tengah hari dan 3 biji malam + advance 2 biji pagi, 2 biji tengah hari dan 2 biji malam.
-Untuk kecerdasan otak – kunyah chewable 2 – 3 biji pagi dan malam.4. RIOVIDA

-Sejenis minuman buah-buahan yang dicampur tranfer factor sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa
-Lelah – Minum 2-3 cup pagi dan malam + advance 4 biji pagi dan malam bagi dewasa.Untuk kanak-kanak,cukup dengan riovida sahaja.
-Gout – Minum ½ cawan pagi dan ½ cawan malam + advance 2-3 biji pagi dan 2-3 biji malam.(Mula makan akan bertambah sakit tetapi selepas botol ke 4 akan mula pulih. Boleh tambah dos semasa terlalu sakit dan tambah makan semasa sangat sakit. Sekiranya teringin sangat nak makan sea food dan ayam atau daging, makanlah tetapi selepas makan terus minum ½ atau 1 cawan riovida. Insyaallah tidak sakit lagi dan rasanya sangat sedap.
- Multiple Sclerosis – 2 cup pagi dan malam + 3 biji advance pagi dan malam
-Untuk Awek muda – jika diamalkan meminumnya selama 6 bulan dan seterusnya Insya Allah.
-Sakit sendi / sakit lutut / sakit pinggang / sakit belakang / sakit bahu / urat yang berselirat – minum 2 – 3 cup riovida pagi dan malam + 2 – 3 biji andvance pagi dan malam.
-Sakit Buah pinggang dengan syarat sekurang-kurangnya 20% masih berfungsi. Insya Allah boleh dirawat dengan 3 biji advance pagi dan malam + 2 – 3 cup riovida pagi dan malam.
-Talasemia – riovida 2 cup pagi, tengah hari dan malam + advance 2 biji pagi 2 biji malam.
-Cancer Otak – advance 2 biji pagi dan malam + riovida 1 cup pagi dan malam

5. TF VMC + TF CV

-Untuk Darah Tinggi, Lemah Jantung dan Kolestrol Tinggi
a.Untuk Pencegahan – Ambil Advance dahulu 2 biji pagi dan 2 biji malam. Setelah habis 1 botol, ambil advance 2 biji pagi dan 2 biji malam + 2 biji VMC + 1 biji CV pagi dan malam.
b.Untuk Rawatan – Ambil advance 2 biji pagi dan malam + 2 biji VMC + 2 biji CV pagi dan malam.
6. Enummi

-Untuk sakit kulit exema, psoriasis, kudis buta, gatal-gatal, kurap, panau,sejenis cacing pada kulit – sapu pada kulit bermasalah 3 kali sehari.Disamping itu perlu makan advance 2 – 3 biji pagi dan malam.
-Ia juga sebagai krim atau losyen pada tangan dan muka. Wajah akan bertambah cerah dan kemerah-merahan jika diamalkan menyapunya waktu pagi dan malam.7. Renewal

-Sebagai krim muka penghilang jeragat dan juga menghaluskan kulit muka.
-Digunakan ketika demam campak atau demam cengkering dengan cara menyapukannya pada kawasan yang terkena campak atau cengkering. Insyaallah tiada parut.8. Teh

-Sebagai pencuci toksid dalam badan. Mencuci hati. Cuci buah pinggang. Nak anak makan dengan 2 biji advance pagi dan malam.

Sebagai fungsi meningkatkan daya imun bagi kesihatan optima, TRANSFER FACTOR adalah :-

-30 kali ganda lebih berkesan dari royal jelly, spirulina, gingseng, propolis, gamat, wheat grass dan ginko.
-29 kali ganda lebih berkesan dari noni dan Aloe Vera.
-19 kai ganda lebih berkesan dari susu awal (colostrum).
-9 kali ganda lebih berkesan dri Lingzhi dan Ganoderma.

Penemuan Sains Bersejarah Abad Ini,
Hasil Dari Kajian Saintifik Selama 50 TAHUN Sejak Tahun 1949!